Colectare deseuri electrice si electronice CORNU

PRIMĂRIA COMUNEI CORNU, FLORICON SALUB SRL SI CCR LOGISTICS SYSTEM , va informeaza ca organizeaza sambata 17.04.2021, intre orele 9.00-12.00, in comuna Cornu,  campania de primavara pentru  colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

Astfel, cine doreşte să  predea echipamente electronice nefuncţionale sau depăşite tehnic, le poate aduce direct la Punctul de colectare din fata Caminului Cultural Cornu sau pentru deseurile voluminoase (frigidere, masini de spalat, televizoare) poate solicita telefonic la nr. 0728 256 899  ridicarea acestora  de catre autovehiculele Floricon Salub SRL.

Cine preda deseuri de echipamente electrice si electronice in data de 17.04.2021 va putea castiga prin tragere la sorti un aparat electrocasnic nou!

Având în vedere evoluţia răspândirii infecţiei cu COVID-19 la nivelul ariei de operare şi necesitatea de a  susţine măsurile de prevenire / combatere a răspândirii virusului COVID-19, în scopul asigurării continuităţii comunicării cu utilizatorii serviciului şi informării acestora cu toate aspectele aferente relaţiei contractuale în vigoare, a fost nevoită ca, începând cu data de 16.11.2020, pe întreaga perioadă a stării de alertă, să suspende programul de relaţii directe cu publicul desfăşurat la sediul societăţii din Câmpina, strada Oborului, nr.6.

În consecinţă, adresăm rugămintea / îndrumăm toţi utilizatorii serviciului, care simt nevoia unei astfel de relaţii, să se adreseze în scris şi/sau prin e-mail/poştă (office@floricon.ro).