Doar impreuna putem
avea o localitate curată !

Pentru că avem competență, dotare tehnică precum și experiența necesară pentru o salubrizare eficientă, conforma unui sistem de management integrat a gestionării deșeurilor la standardele europene, suntem cei mai potriviți să fim alături de voi.
Floricon Salub S.R.L. Campina a fost infiintata in anul 1993, avand ca domeniu principal de activitate reparatia autovehiculelor de mare tonaj, transportul rutier de marfuri si comertul cu ridicata si cu amanuntul. Ulterior, folosind infrastructura existenta,Floricon Salub S.R.L. isi dezvolta si extinde activitatea in domeniul serviciilor de gospodarie comunala.
  • Astfel, incepand cu anul 1996, obiectul principal de activitate al societatii devine prestarea serviciilor de salubrizare, prima localitate deservita fiind municipiul Campina. Dezvoltarea si modernizarea continua a parcului de mijloace auto specializate, precum si experienta dobandita, au permis firmei extinderea prestarii serviciului public de salubrizare. Nevoile de curatenie, vidanjare si salubritate vizeaza pe orice proprietar de spatii private sau comerciale, in masura in care se asigura un spatiu ecologizat, eliminat de bacterii, mizerii si deseuri. Pentru acest motiv, ne propunem sa oferim clientilor nostri o gama variata de servicii.
Activitatea desfasurată de catre Floricon Salub S.R.L. are un impact pozitiv asupra mediului, fiecare detaliu al lucrarilor fiind realizat astfel încat nivelul de eficienta sa fie crescut. Alaturi de această firma veti beneficia constant de solutii inteligente si sigure pentru toate problemele ce tin de salubrizarea si mentinerea unui mediu sanatos pentru desfasurarea activitatilor.
  In prezent Floricon Salub S.R.L. este o firmă care poate satisface la nivel competitiv necesitățile si cerințele beneficiarilor săi in domeniul serviciilor de salubrizare, fiind operator licențiat (clasa a 1-a) de către Autoritatea Naționala de Reglementare a Serviciilor de Gospodărie Comunala (A.N.R.S.C.).De asemenea firma poate oferi execuția unei largi game de servicii/produse, cum sunt :
 • salubrizare stradală / domeniu public;
 • lucrări de instalații (alimentare cu apa, instalații sanitare,instalații de canalizare);
 • lucrări de construcții, amenajări si taluzări, apărări de mal, săpătură mecanizata, lucrări de zidărie si finisaje;
 •  lucrări de proiectare si execuție instalații electrice pana la 20 KW (branșamente – LEA si LES si posturi de transformare);
 • transport auto de materiale si/sau produse/mărfuri;
 • servicii DDD (dezinsecţie, dezinfecţie, deratizare)
 •  închiriere utilaje (cu deservent) pentru lucrări de construcții și amenajări terasiere : buldo-excavator, mini-încărcător frontal,mini-excavator, încărcător frontal 3 mc, trailer auto, autospeciala lucru la înălțime ( cu nacela), autospeciale transport containere pentru deșeuri din construcții, deșeuri vegetale si/sau de alta natura excepție deșeuri periculoase.
 • servicii de curaţenie pentru unităţile industriale
 •  confecții metalice (porți, usi, garduri, recipiente, tabla cutata);
 • vidanjare, curatare si desfundat instalatii de canalizare cu utilaje moderna si de mare capacitate.
 • PORTOFOLIU


  Hai să pășim împreună, spre un viitor ecologic
  al localității în care trăiești !

  Potriviți pentru a presta servicii de salubrizare datorită experienței si dotării materiale de care dispunem, la mai înalt nivel.

  Având în vedere evoluţia răspândirii infecţiei cu COVID-19 la nivelul ariei de operare şi necesitatea de a  susţine măsurile de prevenire / combatere a răspândirii virusului COVID-19, în scopul asigurării continuităţii comunicării cu utilizatorii serviciului şi informării acestora cu toate aspectele aferente relaţiei contractuale în vigoare, a fost nevoită ca, începând cu data de 16.11.2020, pe întreaga perioadă a stării de alertă, să suspende programul de relaţii directe cu publicul desfăşurat la sediul societăţii din Câmpina, strada Oborului, nr.6.

  În consecinţă, adresăm rugămintea / îndrumăm toţi utilizatorii serviciului, care simt nevoia unei astfel de relaţii, să se adreseze în scris şi/sau prin e-mail/poştă (office@floricon.ro).

  In atentia abonatilor serviciului de salubrizare din Zona 7 Campina

  Va informam ca potrivit legii, este obligatorie colectarea selectiva a deseurilorgenerate de dvs. deseurile menajere trebuie selectate inainte de a le preda operatorului de salubrizare, pe doua fractii:

  • “fractia uscata” = deseurile reciclabile : plastice (PET-uri, folie, ambalaje din plastic), doze aluminiu, cutii metalice de conserve, cutii de carton, pungi de hartie, maculatura, ambalaje din sticla;
  • – “fractia umeda”= deseurile reziduale (rest deseuri ramase dupa selectarea/extragerea deseurilor reciclabile).

  DESEURILE REZIDUALE

  se vor precolecta in recipientele standardizate (pubele) detinute, programul de ridicare al acestora ramanand neschimbat, aceste deseuri fiind cele de genul: resturi de mancare (carne, lactate, vegetale, oua, etc.), scutece de unica folosinta, absorbante, reziduurile /excrementele animalelor de casa, continutul sacului de la aspirator, mucuri de tigara, servetele folosite, ambalaje foarte murdare, vesela de unica folosinta foarte murdara.

  intretinerea spatiilor vdeseurilor din constructii/desfiintari, pamant, pietre, deseurilor din toaletarea pomilor, curatenia/erzi (frunze, crengi, iarba etc.), deseurilor periculoase (toxice sau explozive), deseurilor ce fac obiectul unor tratamente speciale ( cadavre de animale, dejectii animaliere sau de la pasari etc.). Informatii despre modalitatea de gestionare a acestor tipuri de deseuri aflati sunand la numarul 0244375151.

  DESEURILE RECICLABILE

  destinat deseurilor de hartie si carton se colecteaza: pungi de hartie, cutii de carton, maculatura. Acestea se colecteaza uscate. Prin impaturire se economiseste spatiu! Nu se depun in container: hartie si carton contaminate sau cele care contin reziduuri de mancare, servetele si hartie bucatarie folosite, hartie de ambalat lucioasa, hartie cerata.

  destinat deseurilor de plastic si metal, se colecteaza: recipiente din plastic (PET-uri), folie de plastic, doze de bauturi, cutii metalice de conserve; toate recipientele se clatesc cu apa inainte de predare; recipientele care nu se pot curata se colecteaza la deseurile reziduale. Dopul se scoate inainte de debarasare. Astfel, se economiseste spatiu prin presare. Nu se depun in container: produse combinate din metal si plastic, polistiren din constructii, cutii/bidoane cu resturi de vopsea, diluanti sau alte substante chimice periculoase, deseuri medicale (de exemplu seringi folosite) s.a
  destinat deseurilor din sticla se colecteaza: ambalaje din sticla – sticle si borcane (fara capac). Ambalajele din sticla se clatesc inainte de predare. Nu se depun in container: oglinzi, geamuri, produse din portelan, ceramica, cristal/vase rezistente la caldura etc.
  ATENTIE!! Este interzisa amestecarea deseurilor reciclabile cu cele reziduale! Colectarea in amestec a deseurilor menajere de catre utilizatori va conduce la aplicarea tarifului penalizator (mai mare) pentru serviciul de salubrizare.