Doar impreuna putem
avea o localitate curată !

Pentru că avem competență, dotare tehnică precum și experiența necesară pentru o salubrizare eficientă, conforma unui sistem de management integrat a gestionării deșeurilor la standardele europene, suntem cei mai potriviți să fim alături de voi.
Floricon Salub S.R.L. Campina a fost infiintata in anul 1993, avand ca domeniu principal de activitate reparatia autovehiculelor de mare tonaj, transportul rutier de marfuri si comertul cu ridicata si cu amanuntul. Ulterior, folosind infrastructura existenta,Floricon Salub S.R.L. isi dezvolta si extinde activitatea in domeniul serviciilor de gospodarie comunala.
  • Astfel, incepand cu anul 1996, obiectul principal de activitate al societatii devine prestarea serviciilor de salubrizare, prima localitate deservita fiind municipiul Campina. Dezvoltarea si modernizarea continua a parcului de mijloace auto specializate, precum si experienta dobandita, au permis firmei extinderea prestarii serviciului public de salubrizare. Nevoile de curatenie, vidanjare si salubritate vizeaza pe orice proprietar de spatii private sau comerciale, in masura in care se asigura un spatiu ecologizat, eliminat de bacterii, mizerii si deseuri. Pentru acest motiv, ne propunem sa oferim clientilor nostri o gama variata de servicii.
Activitatea desfasurată de catre Floricon Salub S.R.L. are un impact pozitiv asupra mediului, fiecare detaliu al lucrarilor fiind realizat astfel încat nivelul de eficienta sa fie crescut. Alaturi de această firma veti beneficia constant de solutii inteligente si sigure pentru toate problemele ce tin de salubrizarea si mentinerea unui mediu sanatos pentru desfasurarea activitatilor.
  In prezent Floricon Salub S.R.L. este o firmă care poate satisface la nivel competitiv necesitățile si cerințele beneficiarilor săi in domeniul serviciilor de salubrizare, fiind operator licențiat (clasa a 1-a) de către Autoritatea Naționala de Reglementare a Serviciilor de Gospodărie Comunala (A.N.R.S.C.).De asemenea firma poate oferi execuția unei largi game de servicii/produse, cum sunt :
 • salubrizare stradală / domeniu public;
 • lucrări de instalații (alimentare cu apa, instalații sanitare,instalații de canalizare);
 • lucrări de construcții, amenajări si taluzări, apărări de mal, săpătură mecanizata, lucrări de zidărie si finisaje;
 •  lucrări de proiectare si execuție instalații electrice pana la 20 KW (branșamente – LEA si LES si posturi de transformare);
 • transport auto de materiale si/sau produse/mărfuri;
 • servicii DDD (dezinsecţie, dezinfecţie, deratizare)
 •  închiriere utilaje (cu deservent) pentru lucrări de construcții și amenajări terasiere : buldo-excavator, mini-încărcător frontal,mini-excavator, încărcător frontal 3 mc, trailer auto, autospeciala lucru la înălțime ( cu nacela), autospeciale transport containere pentru deșeuri din construcții, deșeuri vegetale si/sau de alta natura excepție deșeuri periculoase.
 • servicii de curaţenie pentru unităţile industriale
 •  confecții metalice (porți, usi, garduri, recipiente, tabla cutata);
 • vidanjare, curatare si desfundat instalatii de canalizare cu utilaje moderna si de mare capacitate.
 • PORTOFOLIU


  Hai să pășim împreună, spre un viitor ecologic
  al localității în care trăiești !

  Potriviți pentru a presta servicii de salubrizare datorită experienței si dotării materiale de care dispunem, la mai înalt nivel.

  Având în vedere evoluţia răspândirii infecţiei cu COVID-19 la nivelul ariei de operare şi necesitatea de a  susţine măsurile de prevenire / combatere a răspândirii virusului COVID-19, în scopul asigurării continuităţii comunicării cu utilizatorii serviciului şi informării acestora cu toate aspectele aferente relaţiei contractuale în vigoare, a fost nevoită ca, începând cu data de 16.11.2020, pe întreaga perioadă a stării de alertă, să suspende programul de relaţii directe cu publicul desfăşurat la sediul societăţii din Câmpina, strada Oborului, nr.6.

  În consecinţă, adresăm rugămintea / îndrumăm toţi utilizatorii serviciului, care simt nevoia unei astfel de relaţii, să se adreseze în scris şi/sau prin e-mail/poştă (office@floricon.ro).