Doar împreună putem
avea o localitate curată!

Pentru că avem competență, dotare tehnică precum și experiența necesară pentru o salubrizare eficientă, conforma unui sistem de management integrat a gestionării deșeurilor la standardele europene, suntem cei mai potriviți să fim alături de voi.
ALĂTURI DE TINE

Servicii

Vidanjarea apei uzate și desfundări canale

Pentru locuințele care nu au acces la o rețea publică de canalizare si utilizează o fosa septica, acesta este singurul mod prin care toată apa menajera folosita în cadrul unei gospodarii este reunita. Practic, aceste fose septice sunt niște puțuri foarte adânci, făcute din materiale rezistente si izolante.Acest proces trebuie repetat o data la câteva luni, pentru ca mecanismul fosei septice sa funcționeze adecvat, fără probleme pentru mediu.

 • procesul se realizează prin intermediul unor autospeciale de tip vidanja, unde procesul este realizat fără posibilitatea emanării de mirosuri sau de deversare accidentala a apei colectate
 • Avem autorizație specială de la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, prin care se garantează, practic, ca toate apele colectate vor fi procesate legal si nu vor fi difuzate  in vreun curs de apa pentru a-l polua
 • Prețurile practicate sunt avantajoase- un alt beneficiu de care pot profita toti clientii aflati in cautarea unei calitati maxime la un pret decent
 • Doar împreună putem
  avea o localitate curată!

  Avem competența, dotarea tehnică și experiența necesară pentru a presta servicii de salubrizare de calitate.

  In atentia abonatilor serviciului de salubrizare din Zona 7 Campina

  Va informam ca potrivit legii, este obligatorie colectarea selectiva a deseurilorgenerate de dvs. deseurile menajere trebuie selectate inainte de a le preda operatorului de salubrizare, pe doua fractii:

  • “fractia uscata” = deseurile reciclabile : plastice (PET-uri, folie, ambalaje din plastic), doze aluminiu, cutii metalice de conserve, cutii de carton, pungi de hartie, maculatura, ambalaje din sticla;
  • – “fractia umeda”= deseurile reziduale (rest deseuri ramase dupa selectarea/extragerea deseurilor reciclabile).

  DESEURILE REZIDUALE

  se vor precolecta in recipientele standardizate (pubele) detinute, programul de ridicare al acestora ramanand neschimbat, aceste deseuri fiind cele de genul: resturi de mancare (carne, lactate, vegetale, oua, etc.), scutece de unica folosinta, absorbante, reziduurile /excrementele animalelor de casa, continutul sacului de la aspirator, mucuri de tigara, servetele folosite, ambalaje foarte murdare, vesela de unica folosinta foarte murdara.

  intretinerea spatiilor vdeseurilor din constructii/desfiintari, pamant, pietre, deseurilor din toaletarea pomilor, curatenia/erzi (frunze, crengi, iarba etc.), deseurilor periculoase (toxice sau explozive), deseurilor ce fac obiectul unor tratamente speciale ( cadavre de animale, dejectii animaliere sau de la pasari etc.). Informatii despre modalitatea de gestionare a acestor tipuri de deseuri aflati sunand la numarul 0244375151.

  DESEURILE RECICLABILE

  destinat deseurilor de hartie si carton se colecteaza: pungi de hartie, cutii de carton, maculatura. Acestea se colecteaza uscate. Prin impaturire se economiseste spatiu! Nu se depun in container: hartie si carton contaminate sau cele care contin reziduuri de mancare, servetele si hartie bucatarie folosite, hartie de ambalat lucioasa, hartie cerata.

  destinat deseurilor de plastic si metal, se colecteaza: recipiente din plastic (PET-uri), folie de plastic, doze de bauturi, cutii metalice de conserve; toate recipientele se clatesc cu apa inainte de predare; recipientele care nu se pot curata se colecteaza la deseurile reziduale. Dopul se scoate inainte de debarasare. Astfel, se economiseste spatiu prin presare. Nu se depun in container: produse combinate din metal si plastic, polistiren din constructii, cutii/bidoane cu resturi de vopsea, diluanti sau alte substante chimice periculoase, deseuri medicale (de exemplu seringi folosite) s.a
  destinat deseurilor din sticla se colecteaza: ambalaje din sticla – sticle si borcane (fara capac). Ambalajele din sticla se clatesc inainte de predare. Nu se depun in container: oglinzi, geamuri, produse din portelan, ceramica, cristal/vase rezistente la caldura etc.
  ATENTIE!! Este interzisa amestecarea deseurilor reciclabile cu cele reziduale! Colectarea in amestec a deseurilor menajere de catre utilizatori va conduce la aplicarea tarifului penalizator (mai mare) pentru serviciul de salubrizare.