Doar împreună putem
avea o localitate curată!

Avem competența, dotarea tehnică și experiența necesară pentru a prestaservicii de salubrizare eficiente.

ALĂTURI DE TINE

Servicii

Construcții, reparații, întreținere instalații pentru apă

  Apa este cel mai bun dintre lucruri”, spunea Pindar un mare poet antic. Intr-o gradina, ea are un extraordinar efect de linistire. Statica ori in miscare, completeaza peisajul, incântând ochiul si bucurând sufletul.

Noi proiectăm si executăm pentru beneficiari: lucrări de construcții, amenajări si taluzări, apărări de mal, săpătură mecanizata, lucrări de zidărie si finisaje. 

Doar împreună putem
avea o localitate curată!

Avem competența, dotarea tehnică și experiența necesară pentru a presta servicii de salubrizare de calitate.

Având în vedere evoluţia răspândirii infecţiei cu COVID-19 la nivelul ariei de operare şi necesitatea de a  susţine măsurile de prevenire / combatere a răspândirii virusului COVID-19, în scopul asigurării continuităţii comunicării cu utilizatorii serviciului şi informării acestora cu toate aspectele aferente relaţiei contractuale în vigoare, a fost nevoită ca, începând cu data de 16.11.2020, pe întreaga perioadă a stării de alertă, să suspende programul de relaţii directe cu publicul desfăşurat la sediul societăţii din Câmpina, strada Oborului, nr.6.

În consecinţă, adresăm rugămintea / îndrumăm toţi utilizatorii serviciului, care simt nevoia unei astfel de relaţii, să se adreseze în scris şi/sau prin e-mail/poştă (office@floricon.ro).