Program lucru Sarbatori

IN ATENTIA,  ABONATILOR FLORICON SALUB S.R.L.:

Programul de colectare a deseurilor menajere, in perioada Sarbatorilor de iarna, va fi următorul : 

 • CAMPINA
 • BAICOI
 • POIANA CAMPINA

25 decembrie 2019 – zi libera, programul de colectare al acestei zile se va efectua pe data de 21 decembrie 2019;

 – 01 ianuarie 2020– zi libera, programul de colectare al acestei zile se va efectua pe data de 28 decembrie 2019;

 • PROVITA DE JOS
 • PROVITA DE SUS
 • ADUNATI

25 decembrie 2019 – zi libera, programul de colectare al acestei zile se va efectua pe data de 26 decembrie 2019;

 – 01 ianuarie 2020 – zi libera, programul de colectare al acestei zile se va efectua pe data de 02 ianuarie 2020;

 • TALEA

– 01 ianuarie 2020 – zi libera, programul de colectare al acestei zile se va efectua pe data de 02 ianuarie 2020;

 • BREAZA
 • COMARNIC

26 decembrie 2019 – zi libera, programul de colectare al acestei zile se va efectua pe data de 30 decembrie 2019;

 – 02 ianuarie 2020 – zi libera, programul de colectare al acestei zile se va efectua pe data de 06 ianuarie 2020;

 

In restul zilelor, se va desfasura program normal de colectare a deseurilor.                                                     

 

In atentia abonatilor serviciului de salubrizare din Zona 7 Campina

Va informam ca potrivit legii, este obligatorie colectarea selectiva a deseurilorgenerate de dvs. deseurile menajere trebuie selectate inainte de a le preda operatorului de salubrizare, pe doua fractii:

 • “fractia uscata” = deseurile reciclabile : plastice (PET-uri, folie, ambalaje din plastic), doze aluminiu, cutii metalice de conserve, cutii de carton, pungi de hartie, maculatura, ambalaje din sticla;
 • – “fractia umeda”= deseurile reziduale (rest deseuri ramase dupa selectarea/extragerea deseurilor reciclabile).

DESEURILE REZIDUALE

se vor precolecta in recipientele standardizate (pubele) detinute, programul de ridicare al acestora ramanand neschimbat, aceste deseuri fiind cele de genul: resturi de mancare (carne, lactate, vegetale, oua, etc.), scutece de unica folosinta, absorbante, reziduurile /excrementele animalelor de casa, continutul sacului de la aspirator, mucuri de tigara, servetele folosite, ambalaje foarte murdare, vesela de unica folosinta foarte murdara.

intretinerea spatiilor vdeseurilor din constructii/desfiintari, pamant, pietre, deseurilor din toaletarea pomilor, curatenia/erzi (frunze, crengi, iarba etc.), deseurilor periculoase (toxice sau explozive), deseurilor ce fac obiectul unor tratamente speciale ( cadavre de animale, dejectii animaliere sau de la pasari etc.). Informatii despre modalitatea de gestionare a acestor tipuri de deseuri aflati sunand la numarul 0244375151.

DESEURILE RECICLABILE

destinat deseurilor de hartie si carton se colecteaza: pungi de hartie, cutii de carton, maculatura. Acestea se colecteaza uscate. Prin impaturire se economiseste spatiu! Nu se depun in container: hartie si carton contaminate sau cele care contin reziduuri de mancare, servetele si hartie bucatarie folosite, hartie de ambalat lucioasa, hartie cerata.

destinat deseurilor de plastic si metal, se colecteaza: recipiente din plastic (PET-uri), folie de plastic, doze de bauturi, cutii metalice de conserve; toate recipientele se clatesc cu apa inainte de predare; recipientele care nu se pot curata se colecteaza la deseurile reziduale. Dopul se scoate inainte de debarasare. Astfel, se economiseste spatiu prin presare. Nu se depun in container: produse combinate din metal si plastic, polistiren din constructii, cutii/bidoane cu resturi de vopsea, diluanti sau alte substante chimice periculoase, deseuri medicale (de exemplu seringi folosite) s.a
destinat deseurilor din sticla se colecteaza: ambalaje din sticla – sticle si borcane (fara capac). Ambalajele din sticla se clatesc inainte de predare. Nu se depun in container: oglinzi, geamuri, produse din portelan, ceramica, cristal/vase rezistente la caldura etc.
ATENTIE!! Este interzisa amestecarea deseurilor reciclabile cu cele reziduale! Colectarea in amestec a deseurilor menajere de catre utilizatori va conduce la aplicarea tarifului penalizator (mai mare) pentru serviciul de salubrizare.