Doar împreună putem
avea o localitate curată !

Pentru că avem competență, dotare tehnică precum și experiența necesară pentru o salubrizare eficientă, conforma unui sistem de management integrat a gestionării deșeurilor la standardele europene, suntem cei mai potriviți să fim alături de voi.
ALĂTURI DE TINE

Modalităţi de plată

Încercăm să vă oferim flexibilitate în modalitatea de plată a facturilor, aşadar am pus la punct mai multe posibilităţi, fiind la alegerea dumneavoastră varianta optimă.

La Casieriile Floricon Salub

 •  Strada Oborului nr 6 – Câmpina  – tel. 0244/375.151; 0244/336.730; 0754/039.929

Program casierie:   Luni, Marţi, Miercuri, Joi şi Vineri 8.00– 15.00

  • B-dul Carol I, nr. 81A –Câmpina  – tel. 0244 / 376.714

Program casierie:    Luni, Miercuri şi Vineri 8.00 – 16.00

                                     Marți și Joi 8.00-18.00

 • CASIERIA BĂICOI str. Republicii, nr.35 – tel. 0244 / 260.451 

Program casierie:    Marți, Joi 14.00 – 18.00

                                     Miercuri  9.00-12.00

 • CASIERIA BREAZA ,str. Ocinei, nr.2 (lângă Florăria Blue Flower) 

Program casierie:    Marți 10.00 – 18.00

                                       Joi 15.00-18.00

 • CASIERIA COMARNIC ,stație Secăria(vechiul sediu de salubritate) 

Program casierie:    Marți 8.00 – 14.00

                                      Joi 14.00-18.00

– Prin SMS la numărul: 

  INDISPONIBIL MOMENTAN

- Prin ordin de plată în contul : 

 • RO19 BACX 0000 0010 0703 7000 – UNICREDIT BANK Ploiesti
 • RO75 RZBR 0000 0600 1019 6653 – Banca Raiffeisen
 • RO91 RNCB 0208 0099 6646 0001 – BCR Campina
Plata trebuie să fie însoțită de informații referitoare la numele titularului de contract, nr. contractului şi seria/nr. facturii pentru care se efectuează plata
– La locațiile sau automatele de plată – PayPoint: 
  În lucru

Doar împreună putem
avea o localitate curată !

Avem competența, dotarea tehnică și experiența necesară pentru a presta servicii de salubrizare eficiente.

In atentia abonatilor serviciului de salubrizare din Zona 7 Campina

Va informam ca potrivit legii, este obligatorie colectarea selectiva a deseurilorgenerate de dvs. deseurile menajere trebuie selectate inainte de a le preda operatorului de salubrizare, pe doua fractii:

 • “fractia uscata” = deseurile reciclabile : plastice (PET-uri, folie, ambalaje din plastic), doze aluminiu, cutii metalice de conserve, cutii de carton, pungi de hartie, maculatura, ambalaje din sticla;
 • – “fractia umeda”= deseurile reziduale (rest deseuri ramase dupa selectarea/extragerea deseurilor reciclabile).

DESEURILE REZIDUALE

se vor precolecta in recipientele standardizate (pubele) detinute, programul de ridicare al acestora ramanand neschimbat, aceste deseuri fiind cele de genul: resturi de mancare (carne, lactate, vegetale, oua, etc.), scutece de unica folosinta, absorbante, reziduurile /excrementele animalelor de casa, continutul sacului de la aspirator, mucuri de tigara, servetele folosite, ambalaje foarte murdare, vesela de unica folosinta foarte murdara.

intretinerea spatiilor vdeseurilor din constructii/desfiintari, pamant, pietre, deseurilor din toaletarea pomilor, curatenia/erzi (frunze, crengi, iarba etc.), deseurilor periculoase (toxice sau explozive), deseurilor ce fac obiectul unor tratamente speciale ( cadavre de animale, dejectii animaliere sau de la pasari etc.). Informatii despre modalitatea de gestionare a acestor tipuri de deseuri aflati sunand la numarul 0244375151.

DESEURILE RECICLABILE

destinat deseurilor de hartie si carton se colecteaza: pungi de hartie, cutii de carton, maculatura. Acestea se colecteaza uscate. Prin impaturire se economiseste spatiu! Nu se depun in container: hartie si carton contaminate sau cele care contin reziduuri de mancare, servetele si hartie bucatarie folosite, hartie de ambalat lucioasa, hartie cerata.

destinat deseurilor de plastic si metal, se colecteaza: recipiente din plastic (PET-uri), folie de plastic, doze de bauturi, cutii metalice de conserve; toate recipientele se clatesc cu apa inainte de predare; recipientele care nu se pot curata se colecteaza la deseurile reziduale. Dopul se scoate inainte de debarasare. Astfel, se economiseste spatiu prin presare. Nu se depun in container: produse combinate din metal si plastic, polistiren din constructii, cutii/bidoane cu resturi de vopsea, diluanti sau alte substante chimice periculoase, deseuri medicale (de exemplu seringi folosite) s.a
destinat deseurilor din sticla se colecteaza: ambalaje din sticla – sticle si borcane (fara capac). Ambalajele din sticla se clatesc inainte de predare. Nu se depun in container: oglinzi, geamuri, produse din portelan, ceramica, cristal/vase rezistente la caldura etc.
ATENTIE!! Este interzisa amestecarea deseurilor reciclabile cu cele reziduale! Colectarea in amestec a deseurilor menajere de catre utilizatori va conduce la aplicarea tarifului penalizator (mai mare) pentru serviciul de salubrizare.