Colectare selectiva Campina 2021

       Floricon Salub SRL, va informeaza ca incepand cu luna IUNIE 2021, pentru colectarea deseurilor reciclabile se vor folosi 3 saci transparenti/luna: 1 sac galben, 1 sac albastru si 1 sac verde.
         In saci se vor depune numai urmatoarele tipuri de deseuri:
– in sacul galben: PET-uri , folie, alte ambalaje din plastic, doze aluminiu, cutii metalice de conserve; recomandam strivirea PET-urilor si dozelor de aluminiu;
– in sacul albastru: cutii de carton , pungi de hartie, maculatura;
in sacul verde: deseurile de ambalaje din sticla, respectiv sticle si borcane.
         Incepand cu data de 01.06.2021, sacii cu deseuri reciclabile trebuie scosi in fata proprietatii dimineata, inainte de ora 8.00, astfel:
o sacul galben in a doua sambata din luna;
o sacul albastru si sacul verde in a patra sambata din luna.
ATENTIE!! Este interzisa amestecarea deseurilor reciclabile cu cele menajere-reziduale! Sacii care contin deseuri amestecate nu vor fi ridicati! Va rugam sa respectati colectarea selectiva a deseurilor menajere in vederea evitarii aplicarii tarifului pentru colectarea in amestec ( acesta fiind mai mare decat cel stabilit pentru colectarea corecta).

Având în vedere evoluţia răspândirii infecţiei cu COVID-19 la nivelul ariei de operare şi necesitatea de a  susţine măsurile de prevenire / combatere a răspândirii virusului COVID-19, în scopul asigurării continuităţii comunicării cu utilizatorii serviciului şi informării acestora cu toate aspectele aferente relaţiei contractuale în vigoare, a fost nevoită ca, începând cu data de 16.11.2020, pe întreaga perioadă a stării de alertă, să suspende programul de relaţii directe cu publicul desfăşurat la sediul societăţii din Câmpina, strada Oborului, nr.6.

În consecinţă, adresăm rugămintea / îndrumăm toţi utilizatorii serviciului, care simt nevoia unei astfel de relaţii, să se adreseze în scris şi/sau prin e-mail/poştă (office@floricon.ro).