Doar împreună putem
avea o localitate curată!

Potriviți pentru a presta servicii de salubrizare datorită experienței si dotării materiale de care dispunem, la cel mai înalt nivel.
PENTRU CURĂȚENIA LOCALITĂȚII NOASTRE

Servicii

Dispunem de o flota de utilaje si echipamente de deszăpezire performante, pentru a oferi servicii prompte si in condiții de siguranță:

  Sărărițe
   Pluguri de zăpadă/Lame
    Autogredere
     Încărcătoare frontale
      Autotransportoare de mare capacitate

Deszăpezire

 • deszăpezire mecanizata a suprafețelor acoperite de zăpadă
 • încărcare si transport cu autobasculante de mare capacitate
 • îndepărtarea manuala a zăpezii din locurile greu accesibile
 • împrăștierea de materiale antiderapante ecologice
 • Căile publice, intrările, parcările, platformele exterioare, pentru instituţii publice, firme.
 • Arterele principale, secundare, trotuarele, refugiile şi staţiile de autobuze, pe timp de polei sau îngheţ, împrăştiem în permanenţă material antiderapant.

Alături pentru o localitate curată!

Potriviți pentru a presta servicii de salubrizare datorită experienței si dotării materiale de care dispunem, la cel mai înalt nivel.

Având în vedere evoluţia răspândirii infecţiei cu COVID-19 la nivelul ariei de operare şi necesitatea de a  susţine măsurile de prevenire / combatere a răspândirii virusului COVID-19, în scopul asigurării continuităţii comunicării cu utilizatorii serviciului şi informării acestora cu toate aspectele aferente relaţiei contractuale în vigoare, a fost nevoită ca, începând cu data de 16.11.2020, pe întreaga perioadă a stării de alertă, să suspende programul de relaţii directe cu publicul desfăşurat la sediul societăţii din Câmpina, strada Oborului, nr.6.

În consecinţă, adresăm rugămintea / îndrumăm toţi utilizatorii serviciului, care simt nevoia unei astfel de relaţii, să se adreseze în scris şi/sau prin e-mail/poştă (office@floricon.ro).