Anunt încetare livare gratuit saci în orașul Băicoi

Va informam ca, incepand cu luna MAI 2020, in contextul actualei situatii economice create de pandemia COVID-19 si totodata din cauza majorarii taxei de depozitare cu 80 lei/tona, Floricon Salub SRL nu mai poate asigura prin efort propriu achizitionarea si distribuirea sacilor destinati precolectarii deseurilor reciclabile de catre persoanele fizice. Mentionam ca in perioada ianuarie-aprilie 2020 achizitionarea si distribuirea sacilor in teren a fost aportul propriu al operatorului de salubrizare.


 In scopul continuarii activitatii de colectare separata a deseurilor reciclabile, pana la remedierea situatiei economico-financiare, va rugam sa precolectati deseurile reciclabile in saci transparenti, iar Floricon Salub SRL va  asigura autovehiculele si personalul aferent  colectarii acestor deseuri,  programul de ridicare ramanand neschimbat.

Având în vedere evoluţia răspândirii infecţiei cu COVID-19 la nivelul ariei de operare şi necesitatea de a  susţine măsurile de prevenire / combatere a răspândirii virusului COVID-19, în scopul asigurării continuităţii comunicării cu utilizatorii serviciului şi informării acestora cu toate aspectele aferente relaţiei contractuale în vigoare, a fost nevoită ca, începând cu data de 16.11.2020, pe întreaga perioadă a stării de alertă, să suspende programul de relaţii directe cu publicul desfăşurat la sediul societăţii din Câmpina, strada Oborului, nr.6.

În consecinţă, adresăm rugămintea / îndrumăm toţi utilizatorii serviciului, care simt nevoia unei astfel de relaţii, să se adreseze în scris şi/sau prin e-mail/poştă (office@floricon.ro).