Anunt campanie DEEE – CAMPINA , pt. 20.06.2020

PRIMARIA MUNICIPIULUI CAMPINA, FLORICON SALUB SRL SI CCR LOGISTICS SYSTEM, organizeaza – sambata 20.06.2020, intre orele 9.00-12.00,  campania trimestriala  de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice, ocazie cu care se va organiza o tombola cu premii constand in electrocasnice noi.

DESEURILE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE SI ELECTRONICE se vor colecta sambata – 20.06.2020, intre orele 9.00-12.00, numai pe baza de comanda telefonica la numarul 0728256899; solicitarile  telefonice se vor face anterior datei respective, de luni-vineri,  in intervalul orar 8.00 -14.00.

In cadrul acestei actiuni se vor colecta urmatoarele tipuri de deseuri: televizoare, frigidere, masini spalat, monitoare, unitati calculatoare, imprimante, aparate radio, aspiratoare, masini calcat, diverse aparate electrice/ electronice.

Mai multe informatii privind programul de colectare al deseurilor reciclabile gasiti vizitand site-ul societatii www.floricon.ro.

Share on facebook
Facebook

Având în vedere evoluţia răspândirii infecţiei cu COVID-19 la nivelul ariei de operare şi necesitatea de a  susţine măsurile de prevenire / combatere a răspândirii virusului COVID-19, în scopul asigurării continuităţii comunicării cu utilizatorii serviciului şi informării acestora cu toate aspectele aferente relaţiei contractuale în vigoare, a fost nevoită ca, începând cu data de 16.11.2020, pe întreaga perioadă a stării de alertă, să suspende programul de relaţii directe cu publicul desfăşurat la sediul societăţii din Câmpina, strada Oborului, nr.6.

În consecinţă, adresăm rugămintea / îndrumăm toţi utilizatorii serviciului, care simt nevoia unei astfel de relaţii, să se adreseze în scris şi/sau prin e-mail/poştă (office@floricon.ro).